Bijles & zo

Assen/Kloosterveen

Sinds 2012 geef ik individuele bijles in Assen in de wijk Kloosterveen in de exacte vakken. Hiervoor gebruik ik een kantoor naast ons woonhuis. Dit kantoor heeft een eigen ingang.

Bijles voor hoogbegaafde basisschoolleerlingen

Het afgelopen jaar heb ik 4 jonge basisschoolleerlingen op 2 verschillende scholen individueel begeleid. Dit is begeleiding op maat in nauw overleg met school en in een aantal gevallen ouders.

Science-lessen Leonardo-afdeling

Vanaf 2011 heb ik bridge-les gegeven op De Kloostertuin in Assen. Eerst aan de kleuters en daarna ook aan de oudere groepen. Ontzettend leuk en zo kon ik mijn Pabo-kennis alsnog toepassen.

Na een paar jaar bleek er ook behoefte te zijn aan science-lessen. Deze geef ik sinds 2015 aan met name de bovenbouw-klassen van de Leonardo-afdeling. Hiervoor heb ik lessen ontwikkeld, die ook op andere scholen toe te passen zijn.

Wiskunde-les groep 6, 7 en 8

Sinds 2018 geef ik extra wiskunde les aan leerlingen in groep 6, 7 en 8 met een grote voorsprong op het gebied van rekenen. Daarbij zoek ik altijd buiten het reguliere wiskunde-aanbod, zodat de leerlingen op de middelbare school niet dezelfde stof tegen komen.

Studiecentrum Haren

Sinds 1998 werk ik bij Studiecentrum Haren als bijlesdocent op maandag, woensdag en donderdag. Daar geef ik bijles aan leerlingen die dagelijks op het Studiecentrum komen.

Dr. Nassaucollege, locatie Quintus

Sinds 2022 geef ik steunlessen wiskunde op de locatie Quintus van de Dr. Nassaucollege. Hier geef ik bijles aan leerlingen die zijn aangemeld door hun mentor of docent, in overleg met de leerling en ouders.

Meer weten?

Wil je meer weten over bijles?

Of wil je weten wat er mogelijk is voor jullie school?

Mail dan naar nielsdegr@gmail.com, ik hoor graag van je.